11 & 12 december

Bocholt Winters Warm

Na een spetterende zomer vol leven in de brouwerij, wordt het stilaan tijd om uit te kijken naar gezellige najaarsdagen.

We hebben ons intussen gekende logo voorzien van een winterse toets met bijhorende slogan Bocholt winters warm. Dat is waar leven in de brouwerij voor staat: winterse, (hart)verwarmende gezelligheid voor elke Bocholtenaar, klein en groot, jong en oud, burger, handelaar en toerist.

We nodigen je graag uit op de eerste editie van ons warm en sfeervol kerstweekend op zaterdag 11 en zondag 12 december.

Onze handelaars verwelkomen jullie met open armen voor dat ene perfecte cadeau onder de kerstboom. Het mogen er natuurlijk altijd meer zijn! Ook de horeca doet zijn duit in het zakje. Zij zorgen voor een gezellige beleving met bijhorend hapje en drankje.

Als kers op de taart krijgen we op bezoek van de enige echte kerstman in gezelschap van zijn kerstelfjes. Op 11 december kan je met hen op de foto in een sfeervol kerstdecor. De kleintjes krijgen een leuke verrassing als ze een mooie tekening afgeven aan de kerstman (deze vind je in het magazine dat op 1/12 in je brievenbus zat)

Je vindt de Kerstman tussen 13u30 en 15u00 op het Nevenplein in Kaulille en tussen 16u00 en 17u30 in het Beukenhof in Bocholt.

De straten zullen feeëriek verlicht zijn en traditionele kerstliedjes zorgen voor die typische, winters, warme kerstsfeer.

Zien we jou daar?

Bekijk hieronder de foto's van het bezoek van de kerstman