Beleef Bocholt in beeld

Dit is hoe leven in de brouwerij eruit ziet!

Nieuwjaars receptie 2023

Het nieuwe jaar werd goed ingezet met de Bocholter bevolking!

Bekijk album

WinterWandeltrail Kaulille

Onze eerste editie van de WinterWandeltrail was een succes! Bekijk hier de foto’s

Bekijk album

Picknick in het park Kaulille

Na de picknick in het park in Bocholt was er onze editie in Kaulille! Het was bloedheet maar we maakten er toch een leuke namiddag van! Bekijk hier de foto’s

Bekijk album

Sezoens trail 2022

Onze tweede Sezoenstrail was wederom een succes! Wat hebben we weer genoten van de sfeer, de beleving en jullie allemaal! Geniet je samen met ons na? Bekijk hier de foto’s

Bekijk album

Picknick in het park Bocholt

Op 10 juli genoten we van onze eerste picknick in het park. Jong en oud beleefden een fijne namiddag met een natje en een droogje en enkele leuke activiteiten. Ontdek hier de sfeerbeelden.

Bekijk album

Graaf van Horne

Op 24 april ging onze dorp even terug in de tijd met een groot dorpsfeest, gebaseerd op de geschiedenis van Filips de Montmorency, graaf van Horne. Met oude volksspelen, optochten van schutterijen, een steekspel en zoveel meer toverden we Bocholt weer even om in een 16e eeuwse stad. Jong en oud genoten er van!

Bekijk album

Teasers

Alvorens de campagne bekend te maken lichtten we al een tipje van de sluier door heel wat bekende Bocholtenaren een foto te laten nemen met ons campagnebeeld en dit op hun sociale media te posten. Kwam jij ze ook tegen?

Bekijk album

Sezoenstrail

1 augustus vond een nieuw en uniek evenement plaats. Een route van 7,5 km nam de deelnemers van de trail mee langs alle leuke thema’s die we met z’n allen de afgelopen tijd hebt moeten missen.

Bekijk album