Zo brengen we leven in de brouwerij dit najaar

Winters warm 2022

Ook dit najaar hebben we leuke dingen in petto!

Na een heerlijke zomer vol leven in de brouwerij staan we aan het begin van een winters warm najaar. Ontdek in onze kalender wat we voor jullie in petto hebben!

Leven in de Brouwerij is bruisend boeiend geweldig

Intocht Sinterklaas
Sinterklaas liet weten dat we hem zondag 20 november opnieuw in Bocholt mogen verwachten! De goedheiligman komt omstreeks 14u00 met zijn boot aan bij het Passantenplein, waar hij samen met zijn Pieten plechtig wordt ontvangen door de burgemeester en schepenen. Vanaf 13u30 zijn jong en oud welkom om de Sint en zijn Pieten te verwelkom in onze gemeente.
Winterwandeltrail Kaulille
Ook tijdens de gezelligste maand van het jaar is het tijd voor ‘leven in de brouwerij’. Dit jaar trekken we naar Kaulille voor een winters, warme kersthappening in samenwerking met enkele lokale verenigingen. Geniet van een hapje en/of drankje en krijg een unieke kijk achter de schermen van een aantal Kauliller verenigingen. Zet je kerstmuts alvast op en wandel tussen 13u30 en 17u00 onze WinterWandelTrail vanaf residentie Caulus. De route is zo’n 2,5 km en brengt je al helemaal in de kerststemming!
15e Bocholter nieuwjaarsreceptie
Het college van Burgemeester en Schepenen wenst samen met alle inwoners het nieuwe jaar feestelijk in te zetten en nodigt alle Bocholtenaren van harte uit op de 15e Bocholter nieuwjaarsreceptie. De receptie vindt dit jaar plaats op zondag 8 januari 2023 vanaf 10u00 tot 13u00 in ‘de Leemskuil’ in Lozen. De inkom is uiteraard gratis!