Best Clinic in Paris

Building the future. Join us Today!

Design better websites and spend less time without restricting creative freedom.

Create an account Contact us
JUNI 2021: KRASLOTENACTIE

JUNI 2021: KRASLOTENACTIE

Vanaf dinsdag 1 juni krijg je bij meer dan 30 Bocholter ondernemers een kraslot bij een aankoop vanaf 15 euro. Met je kraslot maak je kans op één van de leuke prijzen die onze handelaars en partners ter beschikking stellen. Niet gewonnen? Dat is nog beter nieuws! Laat je kraslot, met aan de achterzijde je contactgegevens, achter in één van de verzamelboxen en misschien sleep je wel één van de hoofdprijzen in de wacht.

JULI 2021: SEZOENS LIVE

JULI 2021: SEZOENS LIVE

Zet 31 juli met stip in je agenda voor het event van het jaar! De ingrediënten voor deze geslaagde avond? Uit de bol gaan op muziek van live bands in diverse horecazaken, een hapje en een drankje op de Bocholter terrassen en in première de lancering van de derde telg uit de Sezoens familie, de Sezoens Opus, Kortom de ideale mix voor een fijne zomeravond.

AUGUSTUS 2021: SEZOENSTRAIL

AUGUSTUS 2021: SEZOENSTRAIL

Dit gloednieuw en uniek evenement vindt plaats op 1 augustus. Een route van 7,5 km neemt je mee langs alle leuke thema's die je de afgelopen tijd hebt moeten missen. Wat dacht je van carnaval in het Beukenhof, de Boggeter Revue onder de brug, de Foute Party op het bibliotheekplein of 'Towmorrolent' aan de rotonde? Aan sfeer in de Bocholter straten geen gebrek! Maar er is nog meer! Deze trail laat je niet alleen de mooiste plekjes van Bocholt zien, je doorkruist ook heel wat iconische gebouwen. Kijk je ogen uit in de brouwzaal van de brouwerij, ontdek Bocholter geschiedenis in het Brouwerijmuseum, geniet van de vergezichten van op het dak van De Steen en nog zoveel meer. Het is de uitgelezen kans om deze locaties op een andere manier te ontdekken. Onderweg bieden diverse gezellige Sezoens standjes de kans om even bij te tanken of te genieten van het uitzicht. Is lopen niets voor jou? Geen probleem! De Sezoens Trail is voor iedereen toegankelijk want je kan het traject ook wandelend afleggen. Doe jij mee?