Zo brengen we leven in de brouwerij in 2022

Leven in de brouwerij 2022

Ook dit jaar hebben we leuke dingen in petto!

Na een spetterende 2021 vol leven in de brouwerij, wordt het stilaan tijd om uit te kijken naar de activiteiten van 2022. Houd onze kalender in de gaten om te ontdekken wat we voor jullie in petto hebben dit jaar!

Leven in de Brouwerij is bruisend boeiend geweldig

Picknick in het park
Picknick in het park in het Beukenhof op 10 juli 2022. Niets leuker dan een gezellige picknick, toch? Dat dachten wij ook. Daarom doen we er niet één, maar 2! Deze activiteit is ideaal om samen te komen met familie, buren, vrienden,…en te genieten van een heerlijke namiddag
Sezoens live
Na het grote succes van vorig jaar konden we niet anders dan een nieuwe editie van Sezoens live in onze kalender opnemen. Als dit jaar de weergoden iets beter gezind zijn kan niets ons tegenhouden voor een top tweede editie. Of jouw favoriete Bocholter café ook mee doet? Daarover later meer!
Sezoens trail
Onze eerste editie moesten we helaas beperken door de op dat moment geldende corona maatregelen maar dit jaar gaan we all the way. Hoe onze trail er dit jaar uitziet houden we nog even geheim maar we verklappen alvast dat het we gaan voor nog meer beleving, nog meer sfeer, nog meer deelnemers,…kortom een geweldig vooruitzicht!

Augustus 2022

Picknick in het park
Picknick in het park op het speelpleintje van Kaulille op 14 augustus 2022. Niets leuker dan een gezellige picknick, toch? Dat dachten wij ook. Daarom doen we er niet één, maar 2! Deze activiteit is ideaal om samen te komen met familie, buren, vrienden,…en te genieten van een heerlijke namiddag