Zo brengen we leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij 2022

Ook dit jaar hebben we leuke dingen in petto!

Na een spetterende 2021 vol leven in de brouwerij, wordt het stilaan tijd om uit te kijken naar de activiteiten van 2022. Houd onze kalender in de gaten om te ontdekken wat we voor jullie in petto hebben dit jaar!

Leven in de Brouwerij is bruisend boeiend geweldig

Dit was 2021!

Fotozoektocht tvv vzw ’t Kietelt.
Tot en met 15 augustus kan je deelnemen aan deze fotozoektocht van +/- 4,5 km doorheen een mooi stukje bos in Kaulille. De drie deelnames met de meest correcte antwoorden krijgen een zelfgemaakt knutselwerk als prijs. De deelnameprijs bedraagt € 2. De opbrengst wordt integraal gestort aan vzw ’t Kietelt. De bestanden aanvragen en achteraf je antwoord versturen kan via het Google Formulier.
Google formulier
Zondag familiedag
De kogel is door de kerk van Gemeente Bocholt ! We toveren het Beukenhof van Bocholt om tot een gezellig familiefestival met muziek en animatie voor jong en oud. Plezier gegarandeerd!
Meer info
De Kroon zomert ``Orkest Pepe``
“Orkest Pepe” Pierre van Hoof en Jean Croonen (inwoners van Kaulille) brengen feestelijke luistermuziek met de nodige dosis ambiance!
Reservaties en info
Garageverkoop
Buurtwerking Bormanstraat houdt een garageverkoop Vanaf 8u tot 17u kan u leuke spulletjes op de kop tikken.
Reservaties en info
De Kroon zomert ``Mankracht``
Stand up comedian Steven Goegebeur met “Mankracht” In mankracht vertelt Steven een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Een verhaal van hoop, geloof en liefde. Een verhaal dat niemand onberoerd zal laten!
Reservaties en info
Sezoens live
Zet 31 juli met stip in je agenda voor het event van het jaar! De ingrediënten voor deze geslaagde avond? Uit de bol gaan op muziek van live bands in diverse horecazaken, een hapje en een drankje op de Bocholter terrassen en in première de lancering van de derde telg uit de Sezoens familie, de Sezoens Opus, Kortom de ideale mix voor een fijne zomeravond.
Meer info
Sezoenstrail
Dit gloednieuw en uniek evenement vindt plaats op 1 augustus. Een route van 7,5 km neemt je mee langs alle leuke thema’s die je de afgelopen tijd hebt moeten missen. Wat dacht je van carnaval in het Beukenhof, de Boggeter Revue onder de brug, de Foute Party op het bibliotheekplein of ‘Towmorrolent’ aan de rotonde? Aan sfeer in de Bocholter straten geen gebrek! Maar er is nog meer!
Meer info
Wandel- en fietstocht
Wandel- en fietstocht Think Happy Today ten voordele van Levensloop
De Kroon zomert - ``Update``
“Update” Patrick (lead-gitaar) – Jean (gitarist) – Geert (bassist) – Kristof (drum) – Evi (zangeres) Rock-Coverband
Meer info
Natuurloop - Lozerheide Bocholt
Gratis deelname en gratis consumptie bij aankomst Na afloop gezellig terras met live muziek en kinderanimatie.
Meer info
De Kroon zomert - ``Los del Trè``
“Los del Trè” 3 vingervlugge gitaarvirtuozen: Ward Pauwels – Roel Van De Voorde – Tom Van de Venne brengen opzwepende Spaanse en Latijns-Amerikaanse gitaarmuziek, een temperamentvol repertoire, waarbij ze terugvallen op zowel originele werken als transcripties.
Meer info
Opendeurdagen dansschool MKM
Kom naar de opendeurdagen van dansschool MKM. Koppeldansen op 28 augustus om 20:30 en solodansen 29 augustus om 14:00.
Meer info

Najaar 2021

Naam voorstelling: TVL-zomervertelling – Bas Birker met “Belg tegen wil en drank”
Meer info