Inspirerende titel komt hier

Kort woordje uitleg hier

“Leven in de Brouwerij” is een initiatief van Brouwerij Martens, Unizo Bocholt en gemeente Bocholt. Elk partij zal vanuit zijn eigen sterkte de kar mee helpen trekken.
Eensgezind en vol drive en goesting om “Leven in de brouwerij” te brengen voor elke Bocholter inwoner, ondernemer en bezoeker.

Brouwerij Martens

Brouwerij Martens, de tweede grootste brouwerij van België, is een belangrijke ambassadeur voor deze campagne. Als biergemeente biedt de brouwerij niet enkel veel werkgelegenheid maar hebben zij ook een belangrijke link met onze horeca.

Brouwerij Martens
Unizo Bocholt

Unizo Bocholt

Unizo Bocholt, met een brede expertise rond ondernemerschap en een hart voor onze ondernemers mag in dit project niet ontbreken. Hun netwerk van ondernemers vormt een sterke basis in het verhaal.

Gemeente Bocholt

Gemeente Bocholt vervolledigt het plaatje vanuit het brede draagvlak als gemeente. De gemeente heeft steeds als doel dat het goed gaat met onze ondernemers en inwoners.

Gemeente Bocholt

De ruime ervaring, brede expertise en sterke achterban van deze 3 partijen vormen een sterk fundament voor “Leven in de brouwerij”. Samen met jou maken we er een succes van!