Wij brengen leven in de brouwerij!

Samen met jou!

“Leven in de Brouwerij” is een initiatief van Brouwerij Martens, Unizo Bocholt en gemeente Bocholt. De ruime ervaring, brede expertise en sterke achterban van deze 3 partijen vormen een sterk fundament voor “Leven in de brouwerij”. Eensgezind en vol drive en goesting brengen we “leven in de brouwerij” voor elke Bocholter inwoner, ondernemer, vereniging en bezoeker.

Brouwerij Martens

Brouwerij Martens, de tweede grootste brouwerij van België, is een belangrijke ambassadeur voor deze campagne. Als biergemeente biedt de brouwerij niet enkel veel werkgelegenheid maar hebben zij ook een belangrijke link met onze horeca.

Brouwerij Martens
Unizo Bocholt

Unizo Bocholt

Unizo Bocholt, met een brede expertise rond ondernemerschap en een hart voor onze ondernemers mag in dit project niet ontbreken. Hun netwerk van ondernemers vormt een sterke basis in het verhaal.

Gemeente Bocholt

Gemeente Bocholt vervolledigt het plaatje vanuit het brede draagvlak als gemeente. De gemeente heeft als belangrijke doelstelling het succes van ondernemers en verenigingen en het welbevinden van onze inwoners.

Gemeente Bocholt