Dagtrips en uitjes

Ontdek, beleef en geniet in Bocholt

Zin in een leuk uitstapje in één van de vier kerkdorpen? Leuk! Onze dagtrips-gids staat boordevol toffe ideeën. Bezoek één van onze historische plekken, boeiende musea of ontdek andere geheime pareltjes van Bocholt.

Beleven in Bocholt

Onze dagtrips-gids

Bocholt heeft heel wat te bieden voor een leuke dagtrip. Verken onze historische bezienswaardigheden of geniet van de prachtige natuur. Meer fan van een actieve dag? Dan kan je genieten van onze prachtige natuur dankzij onze uitgestrekte fiets- en wandelroutes. Of je nu komt voor ontspanning, natuur of creativiteit… Bocholt heeft het allemaal.

Onze dagtrips-gids helpt je om het beste uit jouw bezoek aan Bocholt te halen. Ontdek onze Alpacaboerderij waar je geniet van een unieke alpacawandeling of bezoek het Bocholter Brouwerijmuseum en de historische Sevensmolen om te proeven van onze cultuur. Ben je een avonturier in hart en nieren? Dan is een bezoek aan FarmFun een echte aanrader. Kortom, we hebben tal van workshops die je kunt volgen. Met deze gids maak je jouw dagtrip naar Bocholt onvergetelijk!

Logiesgids