Speelkaart

Ontdek de leukste speelplekken van Bocholt!

Op deze pagina kom je meer te weten over onze mascotte Lowie en vind je de speelkaart met alle leuke speelplekken in onze gemeente. Deze kaart is speciaal gemaakt voor voor alle kinderen die wel houden van wat avontuur. Ontdek snel waar je het meeste plezier kunt beleven!

Onze mascotte

Hey, ik ben Lowie!

Ken je mij al? Ik ben de held van de jungle én de vreugdevolle mascotte van Bocholt! Als beschermer van onze gemeente ben ik voorzichtig en waakzaam. Ik sta altijd klaar om onrecht tegen te gaan en zorg te dragen voor onze veiligheid.

Maar dat is niet alles! Ik ben ook dol op lezen, sporten en gezond eten. Met mijn zonnige glimlach fleur ik jouw dagen op, want mijn missie is om Bocholt te transformeren tot de leukste plek voor kinderen. Daarom wil ik graag jouw unieke superkrachten ontdekken. Doe jij ook mee?

Onze speelkaart

Ga op avontuur in Bocholt!

Wist je dat… er in Bocholt heel wat leuke speelplekken zijn die zorgen voor eindeloos speelplezier? Onze speelkaart laat je alle leuke plekken zien waar je kunt klimmen, klauteren, rennen en spelen. Of je nu houdt van avontuurlijke speeltuinen tot leuke speelplekken, er is altijd iets nieuws te ontdekken!

Met de speelkaart van Bocholt plan je gemakkelijk een dag vol avontuur en plezier. Breng je vrienden mee en verken alle fantastische speelplekken die onze gemeente te bieden heeft. Veel speelplezier!

Download de speelkaart