Fotoalbum

De leukste foto’s van onze evenementen

Bocholt bruist van de evenementen. Bekijk ons fotoalbum vol memorabele momenten en ervaar zelf de sfeer van onze toffe gemeente.

Maart 2023

Opening buurthuis & kerk Reppel (19/03)
Een drietal jaar na de aanvang van de restauratie van de Sint-Willibrorduskerk in Reppel, vond op 19 maart eindelijk de officiële opening plaats. Tijdens de opening konden inwoners, na de plechtige inwijding, een kijkje komen nemen in de vernieuwde kerk én het buurthuis dat in de kerk huishoudt. Benieuwd naar de foto’s? Je ontdekt ze allemaal via onderstaande knop!
Vlaams Kampioenschap Tegelwippen (vanaf 21/03)
Om ons steentje bij te dragen aan de ontharding van Vlaanderen, neemt onze gemeente tussen 21 maart en 31 oktober 2023 deel aan het Vlaams Kampioenschap Tegelwippen. Het doel? Meer groen aanbrengen en van Bocholt een levendige, duurzame en future-proof gemeente maken. En mét succes, want ondertussen hebben we al heel wat tegels gewipt!

April 2023

Buitenspeeldag (19/04)
De eerste woensdag na de paasvakantie vindt de Buitenspeeldag in Bocholt plaats. Ieder jaar duiken we een andere wereld in. Ook dit jaar legden heel wat jongeren hun smartphone aan de kant om samen buiten te gaan spelen. Van een succes gesproken!
Buurtbabbel 1 | Bocholt (21/04)
De burgemeester en schepenen gaan graag met jou, onder het genot van een drankje, in gesprek om te achterhalen wat er leeft onder de Bocholtenaren. Daarom organiseerden we op 21 april tussen 15 en 17u onze eerste buurtbabbel op het Beukenhof. Met een 75-tal inwoners werd het een gezellige én geslaagde middag.
Bezoek burgemeesters Kreis Borken (27/04 & 28/04)
Onze partnerstad Bocholt behoort met zestien andere steden en gemeenten tot de Kreis Borken, een onderdeel van de deelstaat Nord-Rhein Westfalen. De zeventien burgemeesters en hun Beigeordneten maakten tijdens hun bezoek aan Maastricht aanvullend een bezoek aan onze gemeente. Ontdek de foto’s via onderstaande knop!