Terug leven in de brouwerij…

Nu het weer stilaan kan!

Leven in de brouwerij, meer dan een leuke campagne!

Leven in de brouwerij ontstond eind 2020 als een spontaan initiatief om meer licht te brengen in die zeer donkere periode.

Inmiddels is “Leven in de brouwerij” een gevestigde waarde door een krachtige samenwerking tussen Gemeente Bocholt, Brouwerij Martens en Unizo Bocholt.

Met dit project zetten we in op beleving voor onze lokale ondernemers, verenigingen en inwoners.

Logo

Het logo straalt leven in de brouwerij uit. Het is dynamisch in vorm en kleur en focust op beweging, niet stil blijven staan, genieten van het moment en uitkijken naar de toekomst. De groene kleur staat voor de weelderige natuur die Bocholt rijk is. De 4 kruispunten symboliseren de vier kerkdorpen die altijd met elkaar in verbinding zijn. En de toegevoegde icoontjes vertellen meer over alle aspecten waar leven in de brouwerij voor staat:

Fietsgemeente
Fietsgemeente

Dé fietsvriendelijke gemeente bij uitstek met haar vele kilometers aan idyllische fietspaden.

Groene gemeente
Groene gemeente

De boom vertegenwoordigt het landelijke, groene en warme karakter van Bocholt. De zonnebloem staat voor geluk, levenslust en bewondering. Geluk legt onze link naar welzijn, de actieve gemeente die we zijn met onze talloze verenigingen, vrijwilligers en activiteiten.

Biergemeente
Biergemeente

Het flesje Sezoens als symbool voor de biergemeente Bocholt, waar elke Bocholtenaar terecht fier op mag zijn.  Het ondernemerschap, de bedrijvigheid en de talloze horeca mogelijkheden.

Torenkruiers
Torenkruiers

De torenkruier verwijzend naar een stuk geschiedenis, de torenverplaatsing van 1910 en daardoor de unieke bijnaam van de Bocholtenaren

Passantenhaven
Passantenhaven

De plezierboot als symbool voor het kanaal dat Lozen, Kaulille en Bocholt verbindt, het vele water dat Bocholt omringt en de passantenhaven waar het gezellig vertoeven is.

Met “Leven in de brouwerij” reiken we de hand naar elke Bocholtenaar. Wil jij op de hoogte blijven van ons acties en activiteiten, volg ons dan op de sociale media. We hopen je snel te ontmoeten op één van onze vele activiteiten of bij de Bocholter ondernemers.