Terug leven in de brouwerij…

dromen we daar stiekem niet allemaal een beetje van?

Corona heeft velen onder ons getroffen, hetzij zakelijk of privé.

De nood aan perspectief en dat tikkeltje goed nieuws is groot.
Hoog tijd dus om jou, als ondernemer, vereniging of inwoner van onze gemeente, een hart onder de riem te steken. Samen kunnen we Bocholt weer laten bruisen!

Gemeente Bocholt, Brouwerij Martens en Unizo Bocholt slaan de handen in mekaar voor een unieke herlancering onder de naam “Leven in de brouwerij”.

Met dit project kijken we weer hoopvol naar de toekomst met extra aandacht voor onze lokale ondernemers en verenigingen die het zwaar te verduren kregen maar ook voor onze inwoners om jullie in verbinding te brengen met elkaar. Samen zorgen we voor meer beleving!

Nieuw logo

Het kersverse logo straalt leven in de brouwerij uit. Het is dynamisch in vorm en kleur en focust op beweging, niet stil blijven staan, genieten van het moment en uitkijken naar de toekomst. De groene kleur staat voor de weelderige natuur die Bocholt rijk is. De 4 kruispunten symboliseren de vier kerkdorpen die altijd met elkaar in verbinding zijn. En de toegevoegde icoontjes vertellen meer over alle aspecten waar leven in de brouwerij voor staat:

Fietsgemeente
Fietsgemeente

Dé fietsvriendelijke gemeente bij uitstek met haar vele kilometers aan idyllische fietspaden.

Groene gemeente
Groene gemeente

De boom vertegenwoordigt het landelijke, groene en warme karakter van Bocholt. De zonnebloem staat voor geluk, levenslust en bewondering. Geluk legt onze link naar welzijn, de actieve gemeente die we zijn met onze talloze verenigingen, vrijwilligers en activiteiten.

Biergemeente
Biergemeente

Het flesje Sezoens als symbool voor de biergemeente Bocholt, waar elke Bocholtenaar terecht fier op mag zijn.  Het ondernemerschap, de bedrijvigheid en de talloze horeca mogelijkheden.

Torenkruiers
Torenkruiers

De torenkruier verwijzend naar een stuk geschiedenis, de torenverplaatsing van 1910 en daardoor de unieke bijnaam van de Bocholtenaren

Passantenhaven
Passantenhaven

De plezierboot als symbool voor het kanaal dat Lozen, Kaulille en Bocholt verbindt, het vele water dat Bocholt omringt en de passantenhaven waar het gezellig vertoeven is.

Met “Leven in de brouwerij” reiken we de hand naar elke Bocholtenaar.
Samen maken we deze campagne tot een groot succes!
Wil jij op de hoogte blijven van ons acties en activiteiten, volg ons dan op de sociale media.
We hopen je snel te ontmoeten op één van onze vele activiteiten of bij de Bocholter ondernemers.